Rehberlik

Rehberlik, bireyi tanımak ve bireyin kendisini tanımasını sağlamaktır. Kişinin kendi problemlerini kendisinin çözmesi, gerçekçi kararlar alması, yetenek ilgi ve isteklerini keşfederek geliştirmesi, kendisiyle ve çevresiyle uyum içinde olması ve böylece kendini gerçekleştirebilmesi için yapılan sistemli, bilimsel ve profesyonel yardım sürecidir.Bu tanımı referans alarak, okulumuzda rehberlik çalışmalarımız;Okulumuz bünyesindeki her birime (anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise) yönelik olarak rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır.

Rehberlik faaliyetlerimiz öğrOkulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.Okulumuzda yapılan rehberlik faaliyetlerine ek olarak, öğrenciyi tanımaya ve gelişimini desteklemeye yönelik çeşitli test, envanter ve ölçekler uygulanmaktadır.etmen, veli, öğrenci ve idare işbirliği içerisinde yürütülmektedir.