Çocuklarımıza “Şimdi size İngilizce öğreteceğiz.” Diyerek ders vermek yerine İngilizce doğal yaşam akışında bir paylaşma süreci olarak sunulur

İngilizceyi bir ders olarak değil, hayatın olağan akışı içinde bir dil olarak öğrenen öğrenciler, sınıfta aynı anda bulunan sınıf öğretmeni ve İngilizce öğretmeni ile doğal süreç içinde yabancı dili bir iletişim aracı olarak kullanmakta ve akademik gelişimini çift öğretmenle çift dilli olarak geliştirmektedir.

Gaziantep Amerikan Kültür Koleji’nde hedefimiz merak eden, araştıran, “neden” diye sorabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Öğrencilerimiz ile sınıf ve branş derslerinde keşfe çıkarak merak ettiği her şeyi araştırıyor, her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Öğrenirken eğleniyor, deniyor, keşfediyor, dinliyor ve düşünüyoruz.

Her öğrencinin farklı öğrenme durumu olduğunu biliyor, öğrenmenin parmak izi kadar, kişiye özgü olduğu gerçeğinden yola çıkarak farklı öğretim teknikleri kullanıyoruz.

Düşünme becerileri gelişen öğrenciler akıl oyunları ve GEMS çalışmaları ile fen ve matematiği eğlenerek öğreniyorlar.Gaziantep Amerikan Kültür Koleji’nde öğrencilerin, ilkokuldan başlayarak ortaöğretimin sonuna kadar, “Neden-Sonuç” ilişkisine göre düşünüp davranmalarını sağlayacak “Fen Eğitimi” ‘ne ve proje çalışmalarına özel bir önem verilmektedir. Fen eğitimi programlarının, birden çok duyuya hitap edecek biçimde hazırlanmış laboratuvarlarda, grup çalışmaları, bireysel çalışmalar ve deneylerle yürütülmesi temel alınmıştır.

Sizi Hemen Arayalım

Mesajınız alınmıştır. Teşekkür ederiz.