Bu kez veliler yarıştı

Gaziantep Amerikan Kültür Koleji velilerinin katıldı tenis ve dart kupası yarışması okul spor salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan veliler kıyasıya mücadele ederken, performanslarıyla da göz doldurdu.

Gaziantep Amerikan Kültür Koleji’nde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin velileri, düzenlenen tenis ve dart kupasında kıyasıya mücadele ettiler. Bir yandan madalya ve kupayı evlerine götürebilmek için mücadele veren veliler, diğer yandan da neşeli saatler geçirme fırsatı yakaladı.
Okul tarafından düzenlenen tenis ve dart kupasına katılan velilerden Funda Üçtaş, okul yönetimine teşekkür ederek, “Heyecanlı ve zevkli etkinlik oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu etkinlik sayesinde, öğretmenlerimizle birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı yakalarken diğer yandan da dart ve tenis oynayarak neşeli saatler geçirmeye çalıştık. Bu gibi sosyal etkinlikler veli ile okul arasındaki iletişimini daha güçlü kılacaktır. Bu da çocuklarımızın başarısına etki edecektir” dedi.
Okul Müdürü Özgen Bilgin, veliler arasındaki diyalogu artırmak için bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirterek “Okulumuzda eğitim ve öğretimin yanı sıra zaman zaman çeşitli etkinlikler düzenleyerek, eğitim ve öğretimi neşeli hale getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan velilerimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra çok sayıda velinin katıldığı tenis ve dart turnuvası sonucunda ilk üçe giren velilere Okul Müdürü Özgen Bilgin tarafından madalya, kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: https://gaziantepsoz.com/bu-kez-veliler-yaristi.html